Contact

Wij hopen dat deze website met veel informatie over kattenvoer bestellen voor u behulpzaam is geweest bij het maken van een keuze voor het juiste kattenvoer en het vinden van de beste plaats om uw aankopen te doen. Wij hebben er naar gestreefd om alle informatie zo duidelijk en zo juist mogelijk te laten zijn. Wij hebben hierbij gebruik gemaakt van informatie die vrijelijk op het internet toegankelijk is of ons door derden is aangeleverd. Toch kan het zijn dat u van mening bent dat er zaken onjuist zijn weergegeven en dat u over kattenvoer bestellen feedback wilt geven. Wij verzoeken u hiervoor gebruik te maken van het formulier dat u op deze pagina vindt. Dit is ook de beste manier om over kattenvoer bestellen vragen te stellen van welke aard dan ook.

Wij sterven er naar om in alle gevallen dat u over kattenvoer bestellen contact met ons zoekt, uw vragen binnen twee werkdagen te beantwoorden. Het kan echter voorkomen dat wij hier buiten ons eigen toedoen om niet toe in staat zijn, in dat geval zullen wij daarover binnen twee werkdagen contact met u over opnemen.

Het is ons streven dat alle informatie op deze website zo juist mogelijk is. Toch is deze informatie geheel vrijblijvend en geheel informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.

Comments on this entry are closed.